You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Поседуваш дигитални вештини?

Регистрирај се

Во моментов се нудат  29 работни позиции!

Најпопуларни категории:

Систем Администратор - 6

Дигитален Маркетинг - 5

Програмирање - 9

String30

Објави оглас

Во моментов има 50 регистрирани кандидати со следните дигитални вештини:

Систем Администратор - 4

Дигитален Маркетинг - 8

Програмирање - 9


Преглед на активни огласи

Запознај се со кандидатите


Запознај се со компаниите

Успешни приказни

Банери и реклами

Преземете апликација за мобилен (наскоро)

Барањето на работни места никогаш не било толку лесно. Сега можете да најдете работа соодветно на вашето очекување во кариерата, да аплицирате за работни места и да добиете повратна информација на вашиот мобилен телефон. Започнете со пребарување на работа сега!